Retningslinjer og foranstaltninger vedrørende Coronavirus (COVID-19)

Hobro, 18. marts 2020: Hobro Laserteknik A/S informerer hermed kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere om gældende retningslinjer og hensyn for at undgå yderligere spredning af den igangværende Coronavirus

Af hensyn til vores medarbejdere vil der fremadrettet være et naturligt øget fokus på at mindske smitte- og spredningsrisikoen — både i form af sund fornuft og adfærd, ekstra grundig håndhygiejne og begrænset adgang til Hobro Lasertekniks produktion og kontorer. Vi appelerer på det kraftigste til, at alle besøgende og gæster hos Hobro Laserteknik vil følge de samme retningslinjer.

Produktionsstatus

Vi oplever pt. ingen forsinkelser fra vores leverandører, hvilket betyder, at vi for nuværende kan overholde aftalte leveringstider. Alle afdelinger opererer som normalt, og vi gør alt, hvad vi kan for at opretholde vores vanligt høje service- og kvalitetsniveau. Dog må vi også acceptere og indstille os på, at usikre tider betyder, at der fremadrettet kan forekomme længere ekspeditionstider end normalt, og skulle der ske ændringer, informerer vi naturligvis herom. Som kunde kan I hjælpe ved at bestille i ekstra god tid.

Levering & afhentning

Det er pr. dags dato ikke længere tilladt at møde op på Hobro Lasertekniks produktion eller kontorer uden forudgående aftale eller tilladelse. Vi har opsat en ringeklokke ved døren til vores værksted, som skal benyttes ved alle henvendelser.

Ovenstående information og retningslinjer er gældende pr. dags dato. Såfremt der opstår ændringer, sørger vi for at kommunikere det ud løbende.

Vi håber på jeres fulde forståelse og opbakning.

 

Venlig hilsen

Kim Skall
Medejer/Fabrikschef

læs cookie politik
Luk vinduet igen

HOBRO LASERTEKNIK AS
BENSHØJ INDUSTRIVEJ 22A, DK-9500 HOBRO
mail@hobrolaser.dk
Tlf.: +45 98 52 24 36